Vista 8

/ 79.500,- el. 1.400/mdr.

Den mindste model fra TruGolf giver den totale golfoplevelse og alle de mange muligheder som entertainment-system. Simulatoren er oplagt til brug i privaten, da den er ekstremt prisvenlig, men stadig har alle fordele og kvaliteter fra de større modeller.

Institutioner som fx fritidshjem, aktivitets- og ældrecentre kan med denne simulator tilbyde både børn og ældre mulighed for at dyrke underholdende motion gennem de mange spilmuligheder.

Udover golf kan simulatoren bruges som hjemmebiograf og integreres med Wii, Kinect o.lign. Det er således muligt at planlægge en ny aktivitet hele ugen igennem: mandag: Golfturnering, tirsdag: Bowling, onsdag: Hjemmebiograf, torsdag: Zumba, fredag: Skikonkurrence etc.

Vista 10

/ 125.500,- el. 1.975/mdr.

Specielt udviklet med tanke på den ambitiøse virksomhed, som gerne vil tilbyde noget specielt til sine medarbejdere og kunder. Også golfpro’er kan benytte denne mindre simulator og således tilbyde undervisning året rundt. Let at sætte op samt pakke væk og spækket med teknologi, man før kun kunne få i meget dyre kommercielle modeller. Simulatoren er fuldt integrerbar med TrackMan.

En alt-i-én-løsning med fuldt E6Golf, integreret svinganalyse, 21 af verdens bedste golfbaner, driving range/chipping/putting og m.m.

Vista 12

/ 147.500,- el. 2.470/mdr.

Dette er topmodellen indenfor transportable simulatorer. Prestige er større samt leveres med det fulde E6Golf software og 33 fantastiske baner som standard (mere end 50 ekstra baner kan downloades). Simulatoren kan sættes op på 30 minutter, vejer under 50kg og er også integrerbar med TrackMan.

Et oplagt valg til hoteller og konferencecentre, der gerne vil tilbyde deres gæster og udstillere den ekstra ydelse, som skaber loyalitet.

Golfklubber og pro’er kan med fordel vælge denne simulator, da den er velegnet til kommerciel brug, og ikke kræver meget plads.

Kan også benyttes kommercielt til udlejning!

TrackMan Simulator

/ Fra 295.000,- / 4.680/mdr.

TrackMan simulatoren er det absolutte flagskib indenfor de professionelle golfsimulatorer! Inkluderer den nye TrackMan 4 Indoor og leveres med hele 87 af verdens smukkeste golfbaner som standard.

TrackMan som måleredskab har været en game changer for hele golfbranchen og bruges af mere end 300 tourspillere på verdensplan samt næsten samtlige udstyrsfabrikanter. TrackMan bruger en dual Doppler Radar til at spore din bold med. De to radarer i enheden måler bolden og køllen ved impact og følger bolden i luften. Den skal blot bruge minimum 3 meters boldflugt til at måle og udregne boldens præcise bane og spin rate. Radaren måler køllehovedets bevægelse og kan derfor måle alle kritiske parametre i dit golfsving. Man får dermed konkrete og målbare informationer om sit golfsving. Vi opbygger og installerer simulatoren helt efter jeres ønsker, således den passer fuldstændig ind i det miljø, den skal være en del af.

En TrackMan Simulator i golfklubben, idrætscenteret eller hotellet giver medlemmer og gæster mulighed for træning året rundt og skaber ekstra omsætning, da klubben kan tilbyde Pro træning og populære firma- og sponsorarrangementer indendørs i vinterhalvåret.

Den præcise tracking, størrelsen på lærredet, udvalget af træningsområder og de mange smukke baner gør spil på en TrackMan Simulator til den mest realistiske oplevelse af indendørs golf nogensinde.

Går tankerne mod at starte et indendørs golfcenter, så er en TrackMan Simulator derfor også det rigtige valg.

Se mere om samarbejdet med TrackMan på TrackMan Simulator Studios

Denne simulator er uovertruffen i kvalitet!

Leasingeksemplerne er med rente pr. 1. marts 2017 og løber over 60 måneder med 10% i førstegangsydelse og 10% i restbetaling. Leasingaftaler på 36 og 48 måneder er også mulige. Forslagene er indikationer og hver ny ordre kræver indhentning af specifikt finansieringstilbud samt kreditgodkendelse af køber. Kontakt os og hør nærmere.

opener opener

Bestil en simulator

Her kan du bestille en simulator ved at udfylde nedenstående formular. Vi sender herefter en ordrebekræftelse, som skal underskrives, før bestillingen er gennemført.

Din bestilling er modtaget

TruGolf.dk har modtaget din bestilling og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.